SZOLGÁLTATÁSAINK

Prototípusfejlesztés

A megváltozott múzeumpiaci igények új feladatok elé állítja a múzeumok és kiállítóhelyek szakmai vezetését. Múzeumpedagógiai, interaktív és más szakmai, kreatív módszerekkel igyekeznek látogatottságukat biztosítani. Ennek részeként innovatív, élményszerű kiállítások, enteriőrök valósulnak meg.\r\nA kiállításokon szinte megszűntek a tablók és feliratok, helyettük a látványelemek, audiovizuális infó-közvetítők adják meg a szükséges tájékoztatást. Minél több interaktív komponens van, annál élményszerűbb egy kiállítás.

Kiállítások

Szakmai irányításunk alatt készült, valamint saját üzemeltetésű kiállításaink megtalálhatóak az ország főbb történelmi és kulturális pontján, mint Ópusztaszer, Debrecen, Eger, Visegrád, Tőserdő. Ezen színhelyek változatos korokat idéznek meg Magyararország történelméből.

Tématervek és projektötletek kidolgozása

Attrakciófejlesztési projekt szakmai koncepciójától a komplett látványtervezési és interaktív látványelemek megtervezésig képesek vagyunk támogatni egy-egy valódi ötlet pontos kidolgozását. A különféle építészeti és környezeti lehetőségekhez alkalmazkodva tervezzük meg a témáknak megfelelő enteriőröket megnyitva ezzel az idő kapuját. Akár többszintű kiállítói tereket korhű, jelmezes panoptikumi figurákkal, vagy korabeli építészetre jellemző térformációkkal, tereptárgyakkal, interaktív-, edukatív megoldásokkal és kellékekkel rendezzük be.

„Alvó Projektek” – Befektetőknek

A fiókban dédelgetett projektjeink megvalósításra kész szakmai koncepciókkal várnak megvalósításra. Egyedi és szórakoztató megoldásokat terveztünk innovatív megközelítésben. Az újszerű és játékos témáinkban szívünk, lelkünk és teljes szakmai potenciálunk felvonultatásra került.